Heb jij last van misofonie?

Dan wil ik je graag begeleiden om je last te verminderen en wellicht te laten verdwijnen. Misofonie is er in vele vormen en maten. Dit vraagt om behandeling, therapie, op de persoon afgestemd. Uniforme therapie in groepsverband is, naar mijn mening, niet passend. Daarnaast vraagt misofonie om behandeling op meerdere niveaus; lichamelijk, psychisch, emotioneel en spiritueel.

Behandeling van misofonie

Zoals eerder geschreven gaat het om een reflex. Een reflex is niet af te leren. In het geval van misofonie is het een patroon geworden dat tot pathologie heeft geleid. Door in een regressiesessie terug te gaan naar de eerste keer, krijg je inzicht in het ontstaan van jouw misofonie. Ga je begrijpen wat de gevolgen hiervan zijn geweest. Door deze gevolgen aan te pakken en op te ruimen, komt er eigen energie vrij. Je komt weer in verbinding met je zelf. Je gaat je gevoel, gaat jezelf beter begrijpen wat tot herprogrammeren kan leiden en wat het zelfhelend vermogen zal versterken. Met behulp van regressietherapie ga je het reflex leren herkennen en doorzien waardoor het geremd zal worden.

De behandeling van misofonie zal per persoon verschillend zijn. Het kan zijn dat, voordat regressie kan plaatsvinden, er eerst coaching wenselijk is. Met coaching kunnen we jouw misofonie bekijken; wanneer heb je er het meest last van, wie/wat zijn je triggers, hoe reageer jij als je getriggerd bent en hoe ga je met een misofoniereactie om?
Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen we kort jouw situatie bespreken en nagaan wat je wensen zijn. Maak gerust een afspraak!

Kijk voor meer informatie over misofonie op de site van Vereniging Misofonie NL; www.verenigingmisofonie.nl